Forside
Profil
Referencer
Kontaktinfo
Danske Malermestre
Velkommen til malerfirmaet

Jeg, Peter Ørndrup blev udlært i 1967 og tilkendt bronzemedalje. Jeg startede som selvstædig i 1975 og er stadig ejer og daglig leder af firmaet. Igennem årene har jeg deltaget i mange kurser bl.a. i de klassiske maleteknikker, farvelære, design og billedkommunikation, stil - form - farve, virksomhedsledelse og bogføring m.m. Ligeledes har jeg i en årrække undervist på Malerskolen.
Vi er i dag en stab på 6 - 8 motiverede medarbejdere, der lægger vægt på en god trivsel, præcision, orden, arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet, ansvarsfølelse, samt at den enkelte medarbejder får udnyttet sine evner og virkelyst bedst muligt. Dette har medført, at vores kundekreds der består af både private personer, boligforeninger og firmaer, for 90 procents vedkommende er opbygget via anbefaling. Firmaet er beliggende på Frederiksberg.
Vi udfører alle former for malerarbejde såvel ude som inde. Dekorative vægbehandlinger udføres med moderne dekorationsteknik. Samtidig arbejder vi med de klassiske maletekniker såsom: ådring - marmorering - forgyldning - kalk og limfarver - linoliemaling - skilteskrivning m.m. At finde den "rigtige" farve betyder for os, at farveprøver skal ses på væggene i en fornuftig størrelse. Dette giver kunden en reel chance for at opleve farven sammen med rummets øvrige interiør m.m.
Vores mål er at skabe en håndværksvirksomhed, hvor det gode håndværk sammen med de "rigtige" farver skaber kvalitet og dermed harmoni. Vi bevarer det bedste fra de gamle håndværkstraditioner uden at blive nostalgiske. Vi bruger de nyeste materialer, hvor det er mest fornuftigt. Det skal være en fornøjelse, at gå på arbejde, tjene penge og mærke kundernes tilfredshed.